Sluis 0 te duur

De start van de werkzaamheden aan Sluis 0 in de Bossche Zuid-Willemsvaart zijn weer uitgesteld.

Situatieschets Sluis 0 Bron: Brabants Dagblad

Er is nader onderzoek nodig naar de financiering want het valt in elk geval weer duurder uit dan het werd gedacht. De sluis van 125 meter lang en 25 meter breed is al jaren toe aan vervanging.  Volgens de gemeente is er ‘nog geen  zicht op de start van de werkzaamheden’.  

De gemeente Den Bosch wil eerst weten wat de prijsstijgingen van brandstof, grondstof en in de aannemersmarkt voor impact hebben op het uitgetrokken bedrag.

Die stijging is namelijk niet meegenomen in het budget. Om die reden wil de gemeente nog geen uitvoeringsovereenkomst tekenen. Het project liep al eerder vertraging op omdat het nieuwe ontwerp erg complex is.

3 gedachten over “Sluis 0 te duur”

 1. Hoe zou het gaan met het Theater ?? Krijgen we nog een meerwerk voor het duurder worden van de bouw ?? Mogelijk pas als Huib van Olden weg is !!!!

  Gr. Guus Paanakker

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

  1. Dat zal wel een dik achterstallige factuur worden zodra Huib van Olden met de noorderzon is vertrokken. Jammer dat ze Judith weer buiten de formatie houden. Getuigt van weinig vertrouwen en respect voor elkaar. Hg Toon Rekkers

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: